Organisatie
Europa’s meest vooraanstaande biofarmaceutische campus – Pivot Park is in 2012 opgericht om innovatieve farmaceutische bedrijven van over de hele wereld de optimale Europese locatie te bieden. Van beginnende ondernemers en snelgroeiende scale-ups tot volwassen marktleiders, helpt Pivot Park innovatieve bedrijven om de volgende stappen te zetten. Als thuisbasis van meer dan 60 bedrijven, zorgen we ervoor dat 600 hooggekwalificeerde medewerkers over alles beschikken wat zij nodig hebben om succesvol te zijn. Faciliteiten op maat, gedeelde bronnen van kennis, korte lijnen naar specialistische financiers en flexibel toegang tot uitmuntende wetenschappelijke en ondernemersexpertise. Dit maakt Pivot Park dé hotspot voor farmaceutische innovatie in Europa.

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding in sales en accountmanagement, ervaring in facility en vastgoed management en affiniteit met de Life Sciences omgeving?
Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor de afdeling Business Development zoeken wij een nieuwe collega die zich gaat inzetten voor het relatiebeheer van (potentiële) huurders, wetenschappelijke instituten en andere gerelateerde bedrijven van het Pivot Park. De Account Manager rapporteert rechtstreeks aan de Chief Business Officer en werkt nauw samen met het Operations team.

Functieomschrijving
Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van huidige en nieuwe huurders op het park. Je fungeert als aanspreekpunt en vraagbaak en adviseert over de bedrijfs- en laboratoriumruimtes en werkplekinrichting. Je organiseert bezichtigingen en neemt nieuwe aanvragen aan zoals verbouwaanpassingen en huurcontracten. Het uitvoeren van deze aanvragen gebeurt in samenspraak met het Operations team. Ook het voeren van onderhandelingen die leiden tot nieuwe huurovereenkomsten of mutaties van bestaande huurovereenkomsten behoort tot je verantwoordelijkheid. Je zorgt voor een optimaal contractmanagement, inclusief contractadministratie, conform vastgestelde voorwaarden en beleid. Daarnaast behoort tot je takenpakket het aantrekken van startende en groeiende (farma en drug discovery) bedrijven en het faciliteren van bestaande bedrijven op Pivot Park.

Profiel kandidaat

 • Wij zoeken een kandidaat met tenminste een afgeronde HBO-opleiding in sales en accountmanagement met daarnaast kennis ervaring in facility en vastgoed management.
 • Verder heb je minimaal 5 jaar relevante relatiebeheer, accountmanagement en/of business development.
 • Je beschikt over excellente communicatievaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling) in Nederlands en vloeiend in Engels.
 • Ook vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met de Life Sciences omgeving.

Om succesvol te zijn als Account Manager, beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Relatiebeheer – Je bent in staat om langdurige en waarde creërende relaties op te bouwen, te verdiepen en te verstevigen. Je zorgt voor een goede verstandhouding, bent gericht op service en kunt omgaan met lastige situaties.
 • Eigenaarschap – Je laat eigenaarschap zien in je werkhouding, je ontfermt je proactief over taken en neemt de volle verantwoordelijkheid.
 • Resultaatgericht – Je richt je op het leveren van prestaties en geeft niet op tot deze doelen zijn bereikt.
 • Klantgericht – Je stelt de wensen van de klant centraal en spant je maximaal in voor een passende oplossing.
 • Onderhandelen – Je zorgt voor een optimale balans tussen financieel rendement bij de huisvestingspropositie en de overall doelen van de organisatie.
 • Samenwerken – Je zoekt naar actieve samenwerking met anderen en stuurt daarbij op gemeenschappelijke doelen en aanpakken.
 • Analytisch vermogen – Je kunt een probleem, situatie of proces ontleden en de herkomst en samenhang van de verschillende componenten begrijpen. Je beschikt over commercieel en financieel inzicht.
 • Oplossingsgericht –Je bent in staat om problemen te analyseren en geschikte oplossingen te vinden.
 • Eigen werk organiseren – Je werkt accuraat, gestructureerd en in juiste volgorde en tijd.

Het aanbod
Pivot Park biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving waar vernieuwend ondernemerschap wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Een unieke kans om mee te bouwen aan een nieuw sterk merk binnen de farmaceutische sector met internationale concurrentiekracht.

Sollicitatie:
Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden, stuur dan een e-mail naar:

Hanny Faro, HR Business Partner
hanny.faro@pivotpark.com

Back