Het Pivot Park, de life sciences community in Oss, kiest bij het aanbesteden van werk bij gelijke geschiktheid bewust voor lokale bedrijven in Oss of directe omgeving. Zo hebben zij de afgelopen maanden contracten afgesloten met lokale partijen, zoals EuroPAC Alarmcentrale, bewakingsdienst van Mook, Dotcombusiness, bouwbedrijf Van Oss en IBN Facilitair.

Vorige maand is het Pivot Park officieel van start gegaan met de realisatie van een open campus voor life sciences innovatie. Hiervoor is het nodig om de huidige voorzieningen los te koppelen van MSD en Aspen, zodat een open campus met een eigen infrastructuur en ecosysteem gerealiseerd kan worden. Bij de aanbesteding van deze voorzieningen wordt bewust gekozen om bij gelijke geschiktheid gebruik te maken van leveranciers uit Oss en omgeving. In de afgelopen periode zijn dan ook contracten afgesloten met onder meer EuroPAC Alarmcentrale, bewakingsdienst van Mook, ict-dienstverlener Dotcombusiness, bouwbedrijf van Oss en IBN Facilitair voor de groenvoorziening.

Campus voor en door Oss

Mirjam Mol, directeur Pivot Park, licht daarbij toe: “We willen een campus zijn voor en door Oss, waar niet alleen ondernemers in de life sciences van profiteren. Zo kunnen we een bredere bijdrage leveren aan de Osse economie en werkgelegenheid.” Volgens planning gaan vanaf januari 2016 de hekken met MSD en Aspen dicht en de toegangspoorten van Pivot Park blijven dan voortaan overdag open. Op deze manier ontstaat een vrij toegankelijke open campus die bedrijven en kennisinstellingen stimuleert bij het opstarten en doorzetten van gezamenlijke innovatietrajecten.

Back