Per 1 juni zijn de deuren van het kantoor van PimBio op Pivot Park geopend. PimBio richt zich voornamelijk op ondersteuning van Life Science partners van over de gehele wereld in het creëren van innovatieve microfluïdische producten en technologieën op de ‘organ-on-a-chip’ markt.  Dit moet de aanmaak van volledig gedifferentieerde levende weefsels en complete organen voor wetenschappelijk onderzoek, regeneratieve geneeskunde en industrie mogelijk maken. PimBio ondersteunt via haar werkzaamheden de 3R’s, de leidende principes van reductie, verfijning en vervanging van dierproeven. De op Pivot Park aanwezige Life Sciences community is voor PimBio een belangrijke reden om zich hier te vestigen.

“Ik bied de onderzoeks-en industriële gemeenschap een unieke combinatie van microtechnologie, materialen, kennis en toepassing. Hiermee wil ik samen met mijn partners komen tot innovatieve en duurzame oplossingen waarmee we het leven van mensen verbeteren,” aldus Michael Ponomarenko, CEO van PimBio. “Door het bedrijf op het Osse Pivot Park te vestigen, wordt PimBio onmiddellijk onderdeel van een uitstekend netwerk van bedrijven die direct of indirect betrokken zijn bij Life Sciences onderzoek wereldwijd.”

“De visie van PimBio om samen te werken met partners om tot innovatieve oplossingen te komen, sluit naadloos aan op het gedachtegoed van Pivot Park,” aldus Mirjam Mol-Arts, CEO van Pivot Park. “Daarnaast hebben de activiteiten van deze ambitieuze start-up, die de ambitie heeft om marktleider in haar werkveld te worden, veel raakvlak met de activiteiten van de Pivot Park Community waardoor zij elkaar en elkaars netwerk kunnen versterken. Wij zijn dan ook erg blij met de komst van Michael en zijn bedrijf PimBio.

Voor meer informatie bezoek www.pimbio.com

Back