PharmSupport heeft zich per 1 februari gevestigd op het Pivot Park in Oss. PharmSupport is een staffing-, training- en consultancybureau voor kwaliteit en compliance  in de farmaceutische industrie en life sciences. Het bedrijf ondersteunt haar opdrachtgevers bij de verbetering van algemene kwaliteit, GMP/GDP- en nakoming van de regulatoire voorschriften. PharmSupport biedt met haar diensten mogelijke ondersteuning aan op Pivot Park gevestigde en omliggende bedrijven.

“Vestiging op het Pivot Park is voor PharmSupport een logische vervolgstap in de ontwikkeling van ons bedrijf,” vertelt Jan Damm van PharmSupport. “Het Pivot Park vormt voor ons een ideale basis van waaruit wij gemakkelijk in contact blijven met onze bestaande opdrachtgevers die veelal in de regio zitten. En wij zien het als een mooie gelegenheid om een gezamenlijke meerwaarde te bereiken, ons netwerk verder te verstevigen en uit te breiden naar de bedrijven die op het Pivot Park gehuisvest zijn. Wij kijken er erg naar uit om deel uit te gaan maken van deze inspirerende omgeving!”

“Wij zijn verheugd over het feit dat PharmSupport ervoor heeft gekozen zich op Pivot Park te vestigen,” aldus Mirjam Mol-Arts, directeur van Pivot Park. “De ondersteuning die zij vanuit het bedrijf kunnen bieden, zoals bijvoorbeeld het geven van trainingen, sluit niet alleen aan op de behoeften van een aantal op Pivot Park gevestigde bedrijven, maar ook op die van bedrijven in onze directe en regionale omgeving. Met de vestiging op Pivot Park kiest PharmSupport dus voor een mooie centrale uitvalsbasis binnen het pharma-ecosysteem.”

Over Pivot Park

Pivot Park biedt bedrijven een hoogwaardige farmaceutische R&D infrastructuur die de kans geeft om te versnellen, te groeien en uit te blinken op het vlak van geneesmiddelen-ontwikkeling. Werkende op Pivot Park maakt u onderdeel van een actieve en innovatieve farma R&D Community, tevens een hub binnen een breder internationaal netwerk, die bijdraagt aan een gezonde maatschappij.

Pivot Park is in februari 2012 ontstaan uit een initiatief van het farmaceutische bedrijf MSD in nauwe samenwerking met vijf partners: provincie Noord-Brabant, de gemeente Oss, de Nederlandse ministeries van Economische Zaken en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Over PharmSupport

PharmSupport BV is een staffing-, training- en consultancybureau voor kwaliteit en compliance  in de farmaceutische industrie en life sciences. Wij richten ons op het verbeteren van  algemene kwaliteit, GMP/GDP en regulatory compliance  van onze opdrachtgevers. De eigenaren van PharmSupport hebben zeer ruime werkervaring binnen grote farmaceutische bedrijven met de ontwikkeling, implementatie en toetsing van kwaliteitssystemen. Meer informatie: www.pharmsupport.nl

Back