Enterprise System Partners (ESP) heeft recent haar kantoor op het Pivot Park in Oss betrokken. Het bedrijf dat wereldwijd opereert op het vlak van consultancy en ‘project engineering’ waarbij het ondersteuning biedt bij productie-gerelateerde IT-oplossingen voor de life sciences industrie heeft ervoor gekozen om haar kantoor op het Osse Pivot Park te openen vanwege de centrale ligging binnen de Benelux en de nabijheid tot haar klanten.

“Wij bieden specialistische ondersteuning en consultancy diensten exclusief voor productie- en supply chain bedrijven actief binnen de werkvelden biotechnologie, farmacie en medische hulpmiddelen, met Manufacturing Execution Systems (MES) en serialisatie als focus,” vertelt Bart Haerkens, Operations Manager Benelux bij ESP. “Met ons nieuwe kantoor op Pivot Park bieden we onze Nederlandse consultants een werkplek waar zij elkaar kunnen ontmoeten, gebruik maken van de aanwezige infrastructuur en services en de kans hebben deel uit te maken van een innovatieve life sciences community.”

“Kijkend naar ESP haar redenen om het Nederlandse kantoor op Pivot Park te openen toont aan dat we onze rol als spil binnen de life sciences industrie waar maken, verteld Mirjam Mol, directeur van Pivot Park. “Oss is centraal gelegen tussen de verschillende life sciences clusters in zowel de Benelux als Duitsland, waardoor het een perfecte vestigingsplaats voor bedrijven die internationaal georiënteerd zijn en deel uit willen maken van een life sciences community.”

Back