Date: 05.09.19 - 16.05.19

Op donderdag 5 september organiseren Van Iersel Luchtman Advocaten en het Pivot Park een bijeenkomst die gericht is op de zorgbranche. Bij deze nodigen wij u hier graag voor uit. De bijeenkomst is bedoeld voor alle partijen die zich bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen en toedieningsvormen. Als u als zorgaanbieder raakvlakken heeft met deze onderwerpen en/of daarover meer zou willen weten, bent u van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst neemt advocaat Rik Geurts u mee in de mogelijkheden om uw vindingen te beschermen. Vervolgens spreekt Steven van Helden over de geschiedenis van Pivot Park Screening Centre. Tot slot zal Steven samen met advocaat Catelijne Bach de mogelijkheden bespreken tot samenwerking en financiering voor een start up.

Programma
> 15:00 – 15:30 Ontvangst
> 15.30 – 16.10 Bescherming van know how – Rik Geurts (Van Iersel Luchtman)
> 16.10 – 16.25 Pauze
> 16.25 – 17.25 De geschiedenis van Pivot Park Screening Centre, lessons learnt Mogelijkheden tot samenwerking met en financiering van een start up – Steven van Helden (PPSC) en Catelijne Bach (Van Iersel Luchtman)
> 17.25 – 18:30 Borrel

Locatie & aanmelden De bijeenkomst wordt gehouden op het Pivot Park in Oss aan de Kloosterstraat 9. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelding@vil.nl. Mocht u een relatie of collega hebben voor wie deze bijeenkomst ook interessant is, dan is deze uiteraard eveneens van harte welkom!