Catalyze heeft, naast haar kantoor in Amsterdam, een nieuw kantoor geopend op het Pivot Park in Oss. Catalyze is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in het ophalen van financiering voor de biotechnologie en life sciences industrie. Het bedrijf opereert binnen een sterk Europees netwerk en biedt ondersteuning aan ondernemers en onderzoekers bij het aanvragen van nationale en internationale (EU) subsidies (zoals HORIZON2020), overheid gegarandeerde leningen (Innovatiekrediet, BMKB) en fiscale stimuleringsregelingen (WBSO). Catalyze vervult met haar diensten direct een behoefte van de op Pivot Park gevestigde bedrijven.

“We zijn erg blij onderdeel te worden van de life sciences community in Oss. Ons bedrijf biedt jaren ervaring en specialistische ondersteuning bij het aanvragen van financiering voor life sciences projecten. Inmiddels is Catalyze uitgegroeid tot een team van meer dan 35 consultants. Catalyze heeft reeds een nauwe samenwerking met partijen binnen het Pivot Park, en met ons nieuwe kantoor staan we dichter bij onze bestaande klanten. Daarnaast worden we toegankelijker voor de bedrijven gevestigd binnen het Pivot Park. Vanwege de hoge potentie aan innovatieve bedrijven vinden wij het als Catalyze belangrijk om een partner te zijn en deel uit te maken van de life sciences community in Oss” vertelt Theodoor Rutgers, Managing Director bij Catalyze.

“De opening van Catalyze haar kantoor op Pivot Park is een mooie aanwinst voor onze Community,” aldus Mirjam Mol, directeur van Pivot Park. “Diverse bedrijven op Pivot Park zijn in een stadium waarin de bedrijfsactiviteiten na de start-up fase moeten accelereren om zo het door hen ontwikkelde kandidaat geneesmiddel of technologie richting de markt te brengen. Catalyze kan hen hierbij de benodigde ondersteuning bieden en, de naam zegt het al, als katalysator de bedrijfsontwikkelingen versnellen. Dit geeft als resultaat dat nieuwe geneesmiddelen en technologieën eerder voor de samenleving beschikbaar worden.”

Back