Brigitte Drees is per 1 maart de nieuwe directeur van Pivot Park. Met haar jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg en haar kwaliteiten als bruggenbouwer zal Drees samen met haar team het Osse Pivot Park de komende jaren verder uitbouwen en bestendigen als ‘hotspot’ voor farmaceutische innovatie.

Na haar opleiding farmacie aan de Universiteit Utrecht heeft Drees in diverse rollen onder andere gewerkt bij Organon, Alliance Health Care, Polos en Orly Pharma. Bij deze bedrijven heeft zij ervaring opgedaan met onder andere de voorbereidingen op en introductie van geneesmiddelen op de markt, advisering omtrent ondernemerschap en algemeen bedrijfsmanagement.

“Wij zijn zeer ingenomen met de aanstelling van Brigitte als CEO van het Pivot Park en Pivot Park Screening Centre,” aldus Rob Prins, bestuursvoorzitter van het Pivot Park. “Dankzij Brigitte haar rollen binnen diverse besturen en netwerkorganisaties is zij een ervaren en uitstekende verbinder en beschikt zij over de capaciteiten om de ontwikkeling van het Pivot Park en de community verder aan te jagen.”

“Het is geweldig om te zien wat hier in ruim vijf jaar tijd is neergezet door zowel de Pivot Park organisatie als door de ondernemers die op het park gevestigd zijn. Dit is iets waar de gehele Pivot Park Community, maar ook zeker de stad Oss en de provincie Noord-Brabant enorm trots op mogen zijn,” vertelt Drees. “Ik zie ernaar uit om samen met de teams aan de slag te gaan waarbij we ons richten op onder andere het optimaal faciliteren van de groeiende community, het aantrekken van nieuwe bedrijven en de verdere groei van het Pivot Park Screening Centre.”

Brigitte Drees volgt Mirjam Mol-Arts op, welke 1 januari afscheid nam van het Pivot Park.

Back